Méér dan een Notenspeciaalzaak...

Noten & Zo biedt naast alle voorkomende noten een groot assortiment noten en vruchten in een 'Chocolade-jasje'. Daarnaast hebben wij veel chocoladeproducten passend bij het seizoen of de feestdagen. Denk hierbij aan Herfstchocolade, Paaschocolade, Kerstchocolade etc.
Bijzonder in ons chocoladeassortiment zijn bijvoorbeeld de gevriesdroogde vruchten in een Yoghurtchocolade jasje; een hele aardbei, hele framboos of een hele bosbes in combinatie met topkwaliteit chocolade geeft een verrassend lekkere smaaksensatie!

Olijfolie, Balsamico, Azijn

U kunt bij ons ook terecht voor een ruime keuze aan zuidvruchten, zaden, bessen en een groot assortiment delicatessen als balsamico's, azijnen, dressings, tonijn in blik  Daarnaast vindt u bij ons ook authentieke Italiaanse pasta's en lekkere olijfolieën op de tap, die u uiteraard allemaal kunt voorproeven.

Geschenkpakketten

Kadootje? Geef eens een nootje..!
Noten & Zo biedt ook een grote verscheidenheid aan pakketten aan om als origineel kado weg te geven. We hebben geschenkpakketten in vele soorten en maten maar natuurlijk kunt u ook een pakket geheel naar wens laten samenstellen. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook pakketten als zakelijk relatiegeschenken of als kerstpakket. Mail ons voor meer informatie of bezoek onze winkel zodat u de voorbeelden kan bekijken en u kunt laten voorlichten over de mogelijkheden en prijzen.

Wijnen

 Ook voor lekkere wijnen kunt u terecht bij Noten & Zo. We bieden een keuze uit diverse soorten rode, witte en rosewijnen van Zutphense wijnleverancier Paul Brasz. Heerlijke kwaliteit voor een redelijke prijs.

Bakproducten van de molenaar

Tevens biedt Noten & Zo een groot assortiment bakproducten voor het bakken van cake, muffins, brood, koek, etc. Rechtstreeks van de Molen: ambachtelijke kwaliteit en makkelijk te bereiden; ideaal voor de thuisbakkers onder u!