Over ons

Martijn en zijn team bestaande uit Suzan, Meinou, Lizette, Anna, Jeanne en Ilona heetten je welkom in de winkel in een prachtig monumentaal pand in de oude binnenstad van Zutphen. De heerlijke geuren komen je bij binnenkomst al tegemoet!

We houden van een persoonlijke benadering van onze klanten en we vinden het belangrijk iedereen duidelijk te adviseren vanuit onze passie voor het vak. Naast het proffesionele contact vinden wij het oprecht leuk dat mensen onze winkel bezoeken en vinden we het belangrijk dat iedereen 'gezien' wordt en de aandacht krijgt die men prettig vindt. We vinden het daarom leuk je te (leren) kennen. Met andere woorden: bij ons ben je niet "de meneer of mevrouw van het wekelijkse zakje cashewnoten". We kennen onze trouwe klanten, zorgen graag voor ze en willen graag dat ieder bezoek aan onze winkel een belevenis is. Haast vanzelfsprekend is er bij een persoonlijke benadering van klanten automatisch sprake van wederkerigheid en dát maakt onze winkel nou zo leuk! Kom je ook gauw eens kennismaken?!?

Smaak 

Lekkere smaak, de beste smaak, voorstreffelijke smaak, alles draait bij Noten & Zo om smaak. Gezond en bewust eten vinden wij erg belangrijk en daarom zijn wij voortdurend op zoek naar gezonde producten. We doen er vervolgens echt alles aan om de smaak van onze producten optimaal tot hun recht te laten komen.

Natuurlijk is de inkoop van kwalitatief hoogstaande producten belangrijk als je een goede smaak wilt. Maar passie, vakmanschap en de meest ideale omstandigheden creëren om de smaak optimaal tot zijn recht te laten komen is een absolute voorwaarde. En dát is nou precies wat we bij Noten & Zo doen! Niets is ons teveel om te zorgen voor een goede smaak.

Het branden en roosteren van noten vanuit de hele wereld doen we de hele dag door, in relatief kleine hoeveelheden. Geen voorraden voor de hele week maar gedurende de dag steeds kleine porties: jou garantie voor verse en héérlijk smakende noten! Vervolgens zorgen we er voor dat de smaak van de noten niet beïnvloed wordt door sterk geurende andere producten zoals bijvoorbeeld kazen. En tot slot is onze winkel voorzien van een klimaatsysteem dat altijd zorgt voor de meest optimale omstandigheden voor de noten in ons assortiment.
Het is dan ook niet voor niets dat we al jaren behoren tot de top van de beste Notenspecialisten van Nederland en daarnaast al jaren gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel zijn. Ondernemers die een certificaat krijgen van de Stichting Foodspecialiteitenwinkels, hebben bewezen over voldoende vakkennis te beschikken, aan de gestelde normen m.b.t. hygiëne (HACCP) te voldoen, orde en netheid binnen hun zaak in orde te hebben en hun bedrijf op een maatschappelijk verantwoorde wijze te runnen. Zij zijn in staat om met hun personeel de consument op een juiste wijze voor te lichten en bewuste keuzes te laten maken.