Proef het ambacht van vroeger met de aandacht van nu 

Ben je in de oude binnenstad van Zutphen ga dan je neus eens achterna!
In de Lange Hofstraat ruik je de heerlijke geur van gebrande en geroosterde noten. Ga naar binnen bij Noten & Zo en ervaar een feest voor je zintuigen en voel en proef de aandacht die wij hebben voor onze noten en delicatessen.

Mijn grootouders waren kruidenier en mijn ouders hebben als ondernemers jaren noten, zuidvruchten en zoetwaren verkocht in winkels en tijdens weekmarkten. De verkoop van mooie en heerlijke producten zit dus als het ware in mijn genen!
De koperen bel boven onze winkeldeur doet denken aan de oude tijden bij de kruidenier en vandaag de dag proef je bij Noten & Zo nog steeds het ambacht van toen. Zelfs de glimlach van vroeger is bij ons nog heel normaal.

Heerlijke producten nemen je mee naar de mooiste momenten van het leven

Lekkere smaak, de beste smaak, voorstreffelijke smaak, alles draait bij Noten & Zo om smaak.

Gezond en bewust eten vinden wij erg belangrijk en daarom zijn wij voortdurend op zoek naar gezonde producten. We doen er vervolgens echt alles aan om de smaak van onze producten optimaal tot hun recht te laten komen.

Natuurlijk is de inkoop van kwalitatief hoogstaande producten belangrijk als je een goede smaak wilt. Onze liefde voor het ambacht, ons vakmanschap en de meest ideale omstandigheden creëren om de smaak optimaal tot zijn recht te laten komen zet pas echt de handtekening van de specialist. Onze liefde voor het ambacht en ons plezier neem je mee naar huis, onze noten en delicatessen zijn een verwennerij voor jou en je gasten.

Het branden en roosteren doen we de hele dag door. Zo zijn je noten altijd heerlijk vers en worden in onze winkel je zintuigen geprikkeld. 

Het is dan ook niet voor niets dat we al jaren behoren tot de top van de beste Notenspecialisten van Nederland en daarnaast al jaren gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel zijn. Ondernemers die een certificaat krijgen van de Stichting Foodspecialiteitenwinkels, hebben bewezen over voldoende vakkennis te beschikken, aan de gestelde normen m.b.t. hygiëne (HACCP) te voldoen, orde en netheid binnen hun zaak in orde te hebben en hun bedrijf op een maatschappelijk verantwoorde wijze te runnen. Zij zijn in staat om met hun personeel de consument op een juiste wijze voor te lichten en bewuste keuzes te laten maken.