Blog

GIMBER; Biologisch Gemberconcentraat

GIMBER We mochten alweer een nieuw product toevoegen aan ons assortiment; GIMBER. GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank. Het concentraat bestaat uit meer dan 40% biologische en kwalitatieve gember, citroenen, kruiden en specerijen om je smaakp... Lees meer »

Zuidvruchten

Zuidvruchten is een verzamelnaam voor verse en gedroogde vruchten die afkomstig zijn uit verschillende landen rond de Middellandse zee. Vandaag de dag worden gedroogde vruchten over de hele wereld geïmporteerd. Lees meer »

Koop lokaal, winkel veilig en sociaal!

Koop lokaal, winkel veilig en sociaal! We doen er alles aan om u veilig te laten winkelen en om ons team veilig te laten werken. Wees Welkom! Kan of mag u even niet winkelen, dan bezorgen we graag! Dit kan via de website www.zutphenhelpt.nl, middels een mail naar info@not... Lees meer »

Kerst- en Eindejaarsgeschenken

De herfst is inmiddels ingetreden en het einde van het jaar nadert al weer snel. Daarom is mijn team Noten & Zo al volop bezig met de voorbereidingen op het maken van de kerst- en eindejaarsgeschenken. Wil je ook je werknemers, relaties, vrijwilligers of vrienden danken v... Lees meer »

Ortiz Tonijn: die eet je niet, die geniet je...

We hebben weer nieuwe voorraad witte tonijn van Ortiz! Bomito del norte is spaanse witte tonijn (Thunnis Alalunga) uit Vizcaya - Baskenland. Bonito del Norte heeft een superieure smaak en textuuren is net wat lichter dan de donkere tonijn (Thunnus Alba cares), die u norma... Lees meer »

Proef het ambacht van vroeger met de aandacht van nu

klik op onderstaande video om deze te bekijken Proef het ambacht van vroeger met de aandacht van nu Ben je in de oude binnenstad van Zutphen ga dan je neus eens achterna! In de Lange Hofstraat ruik je de heerlijke geur van gebrande en geroosterde noten. Lees meer »

's Werelds beste kwaliteit doppinda's

Doppinda's... Vaak koop je in de supermarkt of andere plekken van die muffige, niet smakelijke doppinda's. Ze zien er van buiten best mooi uit maar de teleurstelling is daardoor des te groter als je weer zo'n saai smakende taaie pinda kauwt. Lees meer »

Gezonde noten

Alle ongezouten noten en pinda's zijn goed voor je. Dus ongebrand (rauw), gebrand en geroosterd. Denk aan amandelen, cashewnoten, hazelnoten, paranoten, pecannoten, pistachenoten en walnoten. Pinda's zijn officieel peulvruchten, maar lijken qua samenstelling en gebruik op... Lees meer »

Zeewier: gezond, natuurlijk, duurzaam én lekker!

Zeewier: gezond, natuurlijk, duurzaam én lekker! Zeewier kan op vele manieren de maaltijd verrijken: als bijgerecht, als smaakmaker in gerechten of als alternatief voor zout. Bekende zeewieren voor in de keuken zijn zeesla, Nori, Dulse, Kombu en zeespaghetti. Lees meer »

Sinterklaas

Sinterklaas is ook weer in Zutphen gearriveerd! We hebben heerlijke sinterklaaschocolade en natuurlijk marsepein. Maar ook voor sinterklaascadeautjes, groot en klein, kan je bij Noten & Zo terecht! Lees meer »