Een rondje van Noten & Zo!

We bieden u een rondje van Schulp aan! 

De Vruchtensappen van Schulp zijn 100% puur, zonder extra toevoegingen! Dus geen suiker, geur-, kleur- of smaakstoffen.

Historie

Familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Hier begon, vijf generaties terug, Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard. De liefde voor het fruit ging van vader op zoon. Tot 1995 waren Albert Schulp jr. en vader Gerrit vooral gericht op de teelt van kwaliteitsfruit. In dat jaar begon Albert met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Ook bij de verwerking wilde hij, als fruitkenner, geen concessies doen aan de kwaliteit. De vers geperste sappen werden in toenemende mate gewaardeerd in Breukelen en omstreken.
Sinds het jaar 2000 is het merk Schulp dan ook synoniem voor puur fruit en worden de sappen door het hele land verkocht. Op de locatie waar het familiebedrijf al sinds 1861 fruit teelt, worden ook nu nog elk seizoen peren geoogst. Samen met het fruit van andere telers, worden ze te midden van de fruitbomen geperst tot echte Schulp sappen.

Puur Fruit

Als u ‘n Schulp drinkt, proeft u het fruit. Zo uit de natuur. Het geheime recept van Schulp? Alleen fruit! Dus geen extra ingrediënten. What you see, is what you get (maar dan op klompen). In de receptuur is het de vrucht zelf die de smaak maakt. Daar is kennis van fruit voor nodig. Fruit is een natuurproduct en geen oogst is hetzelfde. Als fruitkenners werken de mensen van Schulp daarom voortdurend met de beste mix van rassen uit de nieuwe oogst. 

Voor maximale grip op de kwaliteit, doen ze bij Schulp bijna alles in eigen huis. Dat begint bij de selectie van het fruit bij de telers. Daarnaast het persen van de vruchten tot sap en het direct aansluitend bottelen van het versgeperste sap. Het gehele proces van appel tot in de fles vindt plaats in minder dan één uur! Het resultaat? Een smaakherinnering die de echte fijnproever zeker bijblijft!
 
Het rondje van Schulp
9 flesjes heerlijk pure sap én een sapglas in een mooie ronde verpakking.
 
Dit rondje kost normaal €12.25 en is nu in de actie bij Noten & Zo verkrijgbaar voor €11.95. 
Maar heeft u een Noten & Zo-klantenkaart dan hebben wij een superaanbieding: lever 50 van uw gespaarde punten in en ontvang een Rondje van Schulp voor maar €10,00! 
 
Haal het voorjaar in huis met deze heerlijke vruchtensappen en geniet nu extra voordelig met uw Noten & Zo-klantenkaart! Heeft u nog geen Noten & Zo-klantenkaart en wilt u ook profiteren van leuke acties én wilt u sparen voor gratis noten? Vraag dan om de informatie over de klantenkaart in onze winkel.
 
Met een lentegroet,
 
Martijn en team Noten & Zo
 
Naar het overzicht