Eindejaarsgroet

We hebben net de heerlijk drukke kerstverkoop in mijn winkel achter de rug. Een periode waarin mijn  team en ik veel kerst- en relatiegeschenken hebben mogen samenstellen voor klanten die ze op maat en in iedere gewenste hoeveelheid hebben besteld. Daarnaast hebben we veel klanten in de winkel mogen adviseren over diverse producten voor ontelbare kook- en baktoepassingen. En natuurlijk hebben we veel van onze overheerlijke vers gebrande notenmixen mogen verkopen.

Rust en vrede
Zo vlak voor zo'n jaarwisseling nemen we vaak de tijd terug te kijken en moeten we helaas constateren dat leven in rust en vrede inmiddels helaas lang niet voor iedereen in de wereld meer vanzelfsprekend is. Hiervoor mogen we onze ogen niet sluiten.

Noaberschap
Laten we vooral in Zutphen lief en aardig blijven voor elkaar, naar elkaar omzien en zo ons steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Zutphen is niet voor niets "Stad met een dorps kakakter" en het eeuwenoude 'Noaberschap', hoe eenvoudig ook soms, geeft veel vreugde, gemak én vrede...

Ik wens je, mede namens het team Noten & Zo, een goede jaarwisseling toe. Iedereen een vreugdevol en gezond 2018 gewenst!

Naar het overzicht