Kerst- en Relatiegeschenken

Het einde van het jaar nadert nu toch al snel. Tijd voor de heerlijke feestdagen waarin we gezellig met z'n allen genieten van de gezelligheid van de mensen die je lief hebt en natuurlijk de tijd van lekker eten. 

Het einde van het jaar is ook de tijd dat velen hun medewerkers en/of relaties bedanken met een kerstgeschenk. Bij Noten & Zo maken we er ieder jaar weer veel in verschillende varianten. Geen standaard pakketten maar alles geheel naar wens van onze klanten, maatwerk dus! We maken graag pakketten voor u in elk gewenst aantal en de inhoud stellen we met u samen.

Natuurlijk horen in een pakket van Noten & Zo de lekkerste notenmixen. Daarnaast hebben we vele soorten chocolade, wijnen, sappen, olijfoliën, tapenades, vinaigrettes, balsamico's, rijstzoutjes en pasta's om de meest prachtige en heerlijke pakketten mee te maken.

Dus wilt u uw medewerkers, relaties, familie of bijvoorbeeld de buren verwennen met een heerlijk en prachtig pakket, bestel dan tijdig uw kerstgeschenken in onze winkel. Samen met u stellen we dan een pakket samen dat past bij uw budget en eigen wens. We maken ze graag, van 1 tot heel veel...

Naar het overzicht