Kruidenierswijsheid

De lekkerste Noten
Vaak horen mijn medewerkers en ik dat we de lekkerst smakende noten in de regio verkopen. We doen er dan ook alles aan om de beste en lekkerste noten aan te bieden.

Kruidenierswijsheid
Mijn opa en oma hadden een kruidenierswinkel en opa zei altijd: “Je moet niet de goedkoopste maar de béste willen zijn!” Vele jaren na het overlijden van mijn grootouders werd ik in 2005 zelfstandig ondernemer en die uitspraak heb ik altijd in mijn achterhoofd gehouden. Als ik inkopen doe dan denk ik vaak aan opa’s kruidenierswijsheden; altijd ben ik op zoek naar de beste, mooiste en lekkerste producten. En als ik daarbij moet kiezen tussen prijs en kwaliteit dan krijgt de kwaliteit, op advies van die oude kruidenier, altijd voorrang.

Notenspecialist
Een goed smakend product leveren aan de klant begint bij het inkopen van perfecte producten maar de juiste bereiding van en aandacht voor noten zetten écht de ‘handtekening’ van de specialist. De hele dag door branden en roosteren we in mijn winkel de noten in relatief kleine porties zodat deze altijd vers zijn. Daarnaast heerst er in mijn winkel een constant klimaat, de temperatuur en met name de luchtvochtigheid is altijd optimaal om zodoende de kwaliteit van de noten perfect te houden.

Aandacht
De wijze waarop wij aandacht besteden aan onze noten is ook terug te vinden in ons contact met de klanten. Ik vind het belangrijk dat er echte aandacht wordt besteed aan klanten die komen voor kwalitatief perfecte noten en vervolgens graag blijven terugkomen mede vanwege de persoonlijke aandacht die ze krijgen.
Want, nog zo’n wijsheid van opa: “Je moet niet véél geld willen verdienen, je moet láng geld verdienen…”

Martijn

Naar het overzicht