Schudden en Schenken

Zaterdag 16 december proeverij bij Noten & Zo!

Onder het motto "Schudden en Schenken" presenteert Jacklyn's haar overheerlijke smaken Vinaigrettes in onze winkel. Gecombineerd met bijvoorbeeld fruit of paté ervaar je een bijzondere smaaksensatie!

Hieronder het verhaal van Jacqui Wittkampf, de in Zutphen woonachtige eigenaresse van Jacklyn's:  

De familie Wiffkampf
Begin 1800 kwam de eerste Wittkampf (Joseph), vanuit het Duitse Pruissen naar Schiedam, om zich aldaar als Geneverbrander te vestigen. In de jaren 70 van de vorige eeuw werd dat bedrijf verkocht, en uiteindelijk kwam het bedrijf terecht in België. Einde verhaal voor de Geneverflessen...

In 2003 is Jacqui Wittkampf echter wederom begonnen met het vullen van flessen! Echter niet met Genever, immers het recept is verloren gegaan...
In 2003 is Jacqui Wittkampf begonnen met het maken van bijzondere vinaigrettes. Vinaigrettes, nu 14 jaar later al in 7 verschillende smaken verkrijgbaar. Onlangs de Balsamico Vijg Vinaigrette als nieuwste in de rij. Ook maakt ze Tapanades, Pesto's, Truffelmayonaise Chutney's en mengt ze een heerlijk Extra Vergin Olie!

Trots
Trots op haar producten, eigen receptuur, en daar waar mogelijk worden de ingrediënten direct uit Italië geïmporteerd. Alles wordt Arti Sane gemaakt. Geleverd wordt aan de betere AGF, Delicatessenwinkels en Keur- en Meesterslagerijen in Nederland.

Als logo wordt het eeuwenoude familiewapen gebruikt, ze zijn tenslotte weer "flessen" aan het vullen...

Naar het overzicht