Vreemdgegaan

Bekentenis

“Martijn, ik moet je wat bekennen”, zo begon een trouwe klant van mijn winkel afgelopen week, “ik ben vreemdgegaan”, vervolgde hij. Hij legde uit dat hij voor de snelle boodschap bij een supermarkt was geweest. Naast de dagelijkse boodschappen had hij tijdens dat bezoek ook cashewnoten gekocht. “En wat een teleurstelling was dat! Ik vond de noten te bleek, niet zo lekker vers en knapperig als in jouw winkel en om het een en ander te maskeren waren ze ook nog eens veel te zout!” Deze klant besloot zijn ‘bekentenis’ met een vraag: “Hoe kan het nou dat jouw noten zoveel lekkerder zijn?”

Optimaal klimaat

Dat de noten bij Noten & Zo heerlijk “vers en knapperig” zijn komt onder andere doordat er in mijn winkel een klimaatsysteem is geïnstalleerd; de temperatuur en met name het vochtgehalte is altijd optimaal om de kwaliteit van de noten perfect te houden. Daarnaast verkoop ik in mijn winkel geen producten die vocht bevatten of erger nog, sterk geuren (kazen bijvoorbeeld).

Geheim

Daarnaast branden en roosteren mijn medewerkers en ik noten de hele dag door en dat doen we in relatief kleine hoeveelheden, zodat u altijd heerlijk verse noten koopt. Daarnaast doen we nog het een en ander met onze noten waardoor we ons positief onderscheidden in kwaliteit maar dat is, zoals u wellicht zal begrijpen het geheim van de ‘smid’…

Martijn

Naar het overzicht