Blog

Witte tonijn van Ortiz

Geschreven op

We hebben weer nieuwe voorraad witte tonijn van Ortiz! Bomito del norte is spaanse witte tonijn (Thunnis Alalunga) uit Vizcaya - Baskenland. Bonito del Norte heeft een superieure smaak en textuuren is net wat lichter dan de donkere tonijn (Thunnus Alba cares), die u norma... Lees meer »

Schijnvrucht

Geschreven op

De Cashewnoot is een bijzondere noot, hij groeit namelijk aan een zogeheten schijnvrucht. Klik op de video en zie hoe een cashewnoot groeit, hoe deze wordt geoogst, hoe de bast wordt gekraakt en hoe deze heerlijke noot uiteindelijk wordt gebrand door de notenspecialist. Lees meer »

Rijstzoutjes / Ricecrackers

Geschreven op

Deze week een video over Rijstzoutjes / Ricecrackers. Wist u bijvoorbeeld dat rijstzoutjes caloriearm zijn en dus prima te gebruiken zijn als smaakvolle snack in een dieet? Klik op de video om af te spelen. Lees meer »

Een handje Noten per dag

Geschreven op

Deze video gaat over noten, we zijn immers Notenspecialist! Noten zijn lekker, smaakvol en staan in de 'Schijf van Vijf' Klik op de video om deze te starten. Lees meer »

Olijfolie

Geschreven op

We hebben een groot assortiment heerlijke Olijfolie. Met lage zuurtegraad, extra vergine én koud geperst en dus de beste kwaliteit! Proef ook eens de verschillende smaken en bijzondere karakters van onze olie. Bekijk bovenstaand filmpje voor meer informatie. Lees meer »

Gerookte Knoflook

Geschreven op

Deze keer een video over gerookte knoflook uit Frankrijk. Heerlijke topkwaliteit knoflook die volgens eeuwenoude Franse methode is gerookt. Heerlijk delicaat van smaak. Lees meer »

Vakantie Facebookactie

Geschreven op

Ook dit jaar hebben we natuurlijk weer een Vakantiefoto Facebookactie! Klik op het filmpje voor de actie. Lees meer »

De Zutphense Fotozomer

Geschreven op

In juli en augustus 2018 vind de 1e editie van de Zutphense Fotozomer plaats. Ook in onze winkel exposeert een Zutphense Fotograaf met 4 foto's. U bent welkom om ze te komen bekijken! Klik op het bovenstaande filmpje voor meer informatie. www.fotozomer.nl Lees meer »

Pinda's: Wij maken er een potje van!

Geschreven op

Pinda's: Wij maken er een potje van! Huisgemaakte verse pindakaas zonder toevoegingen! Klik op het filmpje. Lees meer »

Wie noten eet, leeft gezonder én langer!

Geschreven op

Wie noten eet, leeft gezonder én langer! Dit blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Maastricht zoals te zien in dit filmpje. Harvard University Een 30 jaar durende studie van Harvard University heeft eerder al eens uitgewezendat mensen die regelmatig noten eten... Lees meer »