Blog

Kerst- en Relatiegeschenken

Het einde van het jaar nadert al weer snel en daarom zijn wij al volop met de voorbereidingen bezig van het maken van de kerstgeschenken. Wilt u ook uw werknemers, relaties, vrijwilligers of vrienden danken voor de inzet of samenwerking? Lees meer »

Geroosterde Sojaboontjes

We hebben in onze voortdurende zoektocht naar innovatieve producten weer wat bijzonders gevonden! Geroosterde groene en zwarte sojaboontjes. Boordevol lechitine, dat is een stof die cholesterolverlagend werkt en daardoor kan het hart- vaatklachten verminderen. Lees meer »

Witte tonijn van Ortiz

We hebben weer nieuwe voorraad witte tonijn van Ortiz! Bomito del norte is spaanse witte tonijn (Thunnis Alalunga) uit Vizcaya - Baskenland. Bonito del Norte heeft een superieure smaak en textuuren is net wat lichter dan de donkere tonijn (Thunnus Alba cares), die u norma... Lees meer »

Schijnvrucht

De Cashewnoot is een bijzondere noot, hij groeit namelijk aan een zogeheten schijnvrucht. Klik op de video en zie hoe een cashewnoot groeit, hoe deze wordt geoogst, hoe de bast wordt gekraakt en hoe deze heerlijke noot uiteindelijk wordt gebrand door de notenspecialist. Lees meer »

Rijstzoutjes / Ricecrackers

Deze week een video over Rijstzoutjes / Ricecrackers. Wist u bijvoorbeeld dat rijstzoutjes caloriearm zijn en dus prima te gebruiken zijn als smaakvolle snack in een dieet? Klik op de video om af te spelen. Lees meer »

Een handje Noten per dag

Deze video gaat over noten, we zijn immers Notenspecialist! Noten zijn lekker, smaakvol en staan in de 'Schijf van Vijf' Klik op de video om deze te starten. Lees meer »

Olijfolie

We hebben een groot assortiment heerlijke Olijfolie. Met lage zuurtegraad, extra vergine én koud geperst en dus de beste kwaliteit! Proef ook eens de verschillende smaken en bijzondere karakters van onze olie. Bekijk bovenstaand filmpje voor meer informatie. Lees meer »

Gerookte Knoflook

Deze keer een video over gerookte knoflook uit Frankrijk. Heerlijke topkwaliteit knoflook die volgens eeuwenoude Franse methode is gerookt. Heerlijk delicaat van smaak. Lees meer »

Vakantie Facebookactie

Ook dit jaar hebben we natuurlijk weer een Vakantiefoto Facebookactie! Klik op het filmpje voor de actie. Lees meer »

De Zutphense Fotozomer

In juli en augustus 2018 vind de 1e editie van de Zutphense Fotozomer plaats. Ook in onze winkel exposeert een Zutphense Fotograaf met 4 foto's. U bent welkom om ze te komen bekijken! Klik op het bovenstaande filmpje voor meer informatie. www.fotozomer.nl Lees meer »