Blog

Pinda's: Wij maken er een potje van!

Pinda's: Wij maken er een potje van! Huisgemaakte verse pindakaas zonder toevoegingen! Klik op het filmpje. Lees meer »

Wie noten eet, leeft gezonder én langer!

Wie noten eet, leeft gezonder én langer! Dit blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Maastricht zoals te zien in dit filmpje. Harvard University Een 30 jaar durende studie van Harvard University heeft eerder al eens uitgewezendat mensen die regelmatig noten eten... Lees meer »

Zutphens Goud!

We hebben speciaal voor Noten & Zo een heerlijk biertje laten brouwen: Zutphens Goud! Een heerlijk origineel Speltbier met 5.6% alcohol, een leuk souvenirtje en natuurlijk heerlijk van smaak! Lees meer »

Uitzending week 22-2018

We zijn al jaren 'Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel' en behoren tot de top 3 Beste Notenspecialisten in Nederland. klik op het filmpje om de uitzending te bekijken. Lees meer »

Uitzending week 21-2018

De 'uitzending' van week 21-2018. klik op het filmpje om de uitzending te zien. Lees meer »

Op de boerderij gebakken chips

In de winter van 2002 besloten drie akkerbouwers uit de Hoeksche Waard om van individuele aardappelteelt over te gaan naar een gezamenlijke teelt en afzet van aardappelen. Doel was kostenbesparing maar ook meerwaarde realiseren voor de aardappelen die ze telen. Lees meer »

Een rondje van Noten & Zo!

We bieden u een rondje van Schulp aan! De Vruchtensappen van Schulp zijn 100% puur, zonder extra toevoegingen! Dus geen suiker, geur-, kleur- of smaakstoffen. HistorieFamilie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Lees meer »

Vreemdgegaan

Bekentenis “Martijn, ik moet je wat bekennen”, zo begon een trouwe klant van mijn winkel afgelopen week, “ik ben vreemdgegaan”, vervolgde hij. Hij legde uit dat hij voor de snelle boodschap bij een supermarkt was geweest. Naast d Lees meer »

Pecannoten Muffins met blauwe bessen

Recept: Pecan Muffins met blauwe bessen Dit keer een heerlijk recept van uw Notenspecialist voor het maken van 9 muffins met pecannoten en blauwe bessen Ingredienten: 225gram bruine basterdsuiker 75gram bloem 160gram pecannoten (Noten & Zo) 100gram blauwe bessen (Noten &... Lees meer »

Wij maken er een potje van!

Sinds enige tijd maken wij er een potje van bij Noten & Zo! Het zijn 'gewoon' pinda's en daar maken wij heerlijke verse pindakaas van. Verder niets. Gewoon zoals het is. Geen toevoegingen Dus geen suiker, geen zout, geen olie, geen vet, geen conserveringsmiddel en geen kl... Lees meer »