Blog

Zutphens Goud!

Geschreven op

We hebben speciaal voor Noten & Zo een heerlijk biertje laten brouwen: Zutphens Goud! Een heerlijk origineel Speltbier met 5.6% alcohol, een leuk souvenirtje en natuurlijk heerlijk van smaak! Lees meer »

Uitzending week 22-2018

Geschreven op

We zijn al jaren 'Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel' en behoren tot de top 3 Beste Notenspecialisten in Nederland. klik op het filmpje om de uitzending te bekijken. Lees meer »

Uitzending week 21-2018

Geschreven op

De 'uitzending' van week 21-2018. klik op het filmpje om de uitzending te zien. Lees meer »

Op de boerderij gebakken chips

Geschreven op

In de winter van 2002 besloten drie akkerbouwers uit de Hoeksche Waard om van individuele aardappelteelt over te gaan naar een gezamenlijke teelt en afzet van aardappelen. Doel was kostenbesparing maar ook meerwaarde realiseren voor de aardappelen die ze telen. Lees meer »

Een rondje van Noten & Zo!

Geschreven op

We bieden u een rondje van Schulp aan! De Vruchtensappen van Schulp zijn 100% puur, zonder extra toevoegingen! Dus geen suiker, geur-, kleur- of smaakstoffen. HistorieFamilie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Lees meer »

Vreemdgegaan

Geschreven op

Bekentenis “Martijn, ik moet je wat bekennen”, zo begon een trouwe klant van mijn winkel afgelopen week, “ik ben vreemdgegaan”, vervolgde hij. Hij legde uit dat hij voor de snelle boodschap bij een supermarkt was geweest. Naast d Lees meer »

Pecannoten Muffins met blauwe bessen

Geschreven op

Recept: Pecan Muffins met blauwe bessen Dit keer een heerlijk recept van uw Notenspecialist voor het maken van 9 muffins met pecannoten en blauwe bessen Ingredienten: 225gram bruine basterdsuiker 75gram bloem 160gram pecannoten (Noten & Zo) 100gram blauwe bessen (Noten &... Lees meer »

Wij maken er een potje van!

Geschreven op

Sinds enige tijd maken wij er een potje van bij Noten & Zo! Het zijn 'gewoon' pinda's en daar maken wij heerlijke verse pindakaas van. Verder niets. Gewoon zoals het is. Geen toevoegingen Dus geen suiker, geen zout, geen olie, geen vet, geen conserveringsmiddel en geen kl... Lees meer »

Eindejaarsgroet

Geschreven op

We hebben net de heerlijk drukke kerstverkoop in mijn winkel achter de rug. Een periode waarin mijn team en ik veel kerst- en relatiegeschenken hebben mogen samenstellen voor klanten die ze op maat en in iedere gewenste hoeveelheid hebben besteld. Lees meer »

Schudden en Schenken

Geschreven op

Zaterdag 16 december proeverij bij Noten & Zo! Onder het motto "Schudden en Schenken" presenteert Jacklyn's haar overheerlijke smaken Vinaigrettes in onze winkel. Gecombineerd met bijvoorbeeld fruit of paté ervaar je een bijzondere smaaksensatie! Lees meer »