Blog

Eindejaarsgroet

We hebben net de heerlijk drukke kerstverkoop in mijn winkel achter de rug. Een periode waarin mijn team en ik veel kerst- en relatiegeschenken hebben mogen samenstellen voor klanten die ze op maat en in iedere gewenste hoeveelheid hebben besteld. Lees meer »

Schudden en Schenken

Zaterdag 16 december proeverij bij Noten & Zo! Onder het motto "Schudden en Schenken" presenteert Jacklyn's haar overheerlijke smaken Vinaigrettes in onze winkel. Gecombineerd met bijvoorbeeld fruit of paté ervaar je een bijzondere smaaksensatie! Lees meer »

Kerst- en Relatiegeschenken

Het einde van het jaar nadert nu toch al snel. Tijd voor de heerlijke feestdagen waarin we gezellig met z'n allen genieten van de gezelligheid van de mensen die je lief hebt en natuurlijk de tijd van lekker eten. Lees meer »

Amandelen

Ooit was Spanje de grootste leverancier van amandelen in Europa. Deze amandelen waren van topkwaliteit, nog steeds. In 1700 brachten Spaanse Franciscanen de amandelboom naar Amerika en daar gingen de Amerikanen er mee aan de slag; circa 70 tot 80 procent van de wereldwijd... Lees meer »

Glimlach uit een boekje

Ik ben erg gevoelig voor de manier waarop ik behandeld wordt in winkels waar ik privé kom of bij bedrijven waar ik voor mijn winkel zaken mee doe. Persoonlijk vind ik dat er in het grootwinkelbedrijf tegenwoordig geen échte aandacht en tijd meer is voor de klant. N Lees meer »

Kruidenierswijsheid

De lekkerste Noten Vaak horen mijn medewerkers en ik dat we de lekkerst smakende noten in de regio verkopen. We doen er dan ook alles aan om de beste en lekkerste noten aan te bieden. Kruidenierswijsheid Mijn opa en oma hadden een kruidenierswinkel en opa zei altijd: Lees meer »

Schijnvrucht

Cashewappel De cashewnoot is een merkwaardige noot, hij groeit namelijk onder aan een vrucht met zacht vruchtvlees, de cashewappel. De cashewappel is een zogeheten schijnvrucht omdat de eigenlijke vrucht, met daarin het zaad, onopvallend onderaan de schijnvrucht hangt. Lees meer »